6 بختیاری, و, فیاض, ر، (1399)

فهرست مطالب

6- بختیاری, و, فیاض, ر، (1399)

لذا در مورد تاثیرات فیزیولوژیک، بیوشیمیایی و پاتولوژیک ناشی از گزش این کنه در مدل حیوان آزمایشگاهی اطلاعی در دست نیست. لذا 4 موش از تیمار درمان شده با آمیتراز 14/.% باقی ماندند که وزن آنها در پایان آزمایش(240 ساعت پس از آلوده سازی ) به وزن اولیه خود تقلیل یافت. بعد از اطمینان از اتصال لاروها، موشها به قفسهای خود بازگردانده شدند. زمانی که بیمار تعادل نشستن مستقل را به دست بیاورد، میتوان وی را برای مرحله بعد یعنی ایستادن از وضعیت نشسته آماده کرد. در هنگام جمع­آوری اندام مورد مصرف که شامل سرشاخه­ها با گل همراه برگ بود، از بقیه قسمت­های گیاه توسط دست جدا گردید و شماره­گذاری شد. در این فرم نشانههای واضحی از سختی تنفس به شکل دل دل زدن و بی قراری مشاهده گردید. در آلودگی مجدد علائم و نشانههای که حاکی از اثر کنه باشد مشاهده شد اما این علائم در مقایسه با آلودگی اولیه معنیدار نبود. هم چنین علائم فرم 1 تشدید شده و علاوه بر بسته شدن بیشتر چشم و پر خونی مخاطات، ترشحات بینی و چشمی نیز به علائم قبلی اضافه گردید، این فرم در دسته دوم که با 40 لارو کنه آرگاس رفلکسوس آلوده شده بودند مشاهده شد و همگی موشها تا پایان مطالعه تلف شدند، اما موشهای که با آمیتراز درمان شدند همگی زنده ماندند و علائم بهبودی نشان دادند. ​.

جزوه تهویه مطبوع بهرنگ سجادیتهویه ایرانیان هم چنین با تغییرات رفتاری چشمها قدری بسته شده و در هر دو مخاطات چشمی و بینی علائمی از پر خونی مشاهده گردید. عمده تغییرات وزن در 24 ساعت اول پس از آلودگی مشخص گردید. علائم پوستی آلرژیک از 120 ساعت پس از آلودگی شروع به تظاهر یافت و در موشهای زنده مانده از 216 ساعت پس ازآلودگی شروع به کاهش گذاشت و 15 روز پس از آلودگی هم زمان با التیام نقاط التهابی پوست این علائم نیز تقریباً محوشدند. 20 روز پس از آلوده سازی اولیه موشها با لارو کنه، تعداد 5 موش زنده مانده از هر دستهای که برروی آنها درمانی صورت نگرفته بود، مجدداً با 30 لارو کنه به شکل قبل آلوده شدند و در کنار آنها یک گروه کنترل از موشهایی که قبلأ آلوده شده و یک گروه کنترل از موشهای که آلوده نشده قرار گرفته و به مدت 10 روز علایم حاصل مشابه قبل اندازهگیری و ثبت شد و وضعیت آنها در آلودگی مجدد از نظر تشدید یا تخفیف علایم بررسی شد. تغییرات در وزن موشها تا 10 روز پس ازآلودگی با فاصله هر 24 ساعت ثبت گردیده و به تفکیک براساس تیمارهای مختلف در نمودارهای 3-1 درج شده است.

فن کویل تهویه 600

با توجه به زمان طولانی تغذیه لارو کنه های نرم، بررسیها در ساعات اولیه پس از آلوده کردن موشها تنها اتصال نوزادهای کنه را در نقاط مختلف بدن موشها به ویژه در پوست ناحیه پشت نشان میداد و علائم پوستی از حدود 24 ساعت پس از آلوده کردن موشها شروع به تظاهر نمود. فرم 2 علائم شامل نشانههای تنفسی بود. این فرم از نشانههای بالینی و تغییرات فیزیولوژیک 48 ساعت پس از آلوده کردن موشها در تمام دستهها(30لارو، 40 لارو و 50 لارو) مشاهده شد. در بررسیهای جلدی بلافاصله پس از مرگ در تمام موشهای تلف شده حضور لاروهای کنه آرگاس رفلکسوس متصل به بدن مشهود بود ولیکن تعداد لاروها در موشهایی که با فاصله کمتری تلف شده بودند بیشتر بود. اگر چه موشهای این دسته، هرگز فرم 3 علائم را بروز ندادند ولیکن علائم تنفسی شدید و ترشحات چشمی و بینی در موشهای تلف شده تا زمان مرگ وجود داشت. در تمام دستههای مورد آزمون، بدون توجه به تعداد لاروی که جهت آلودهسازی موشها مورد استفاده قرار گرفته بود علائم اولیه بالینی 48 ساعت پس از آلوده تهویه سازه شار کردن شروع شد. تمام موشهایی که وارد این فاز از اختلالات شدند، تلف گردیدند. 7- 4- نمیدهد و در نتیجه به دستگاه نامبرده خسارت وارد میشود.

تهویه با فشار مثبت

این علائم به شکل لکههای غیر برجسته صورتی رنگ کهیری شکل نمایان شد. فرم 3 علائم که با پیشرفت علائم تنفسی حاصل گردید، نشان دهنده یک درگیری عصبی به شکل اختلالات حرکتی نظیر عدم تعادل و لرزش آشکار گردید. در مورد کنه آرگاس رفلکسوس، تاکنون مطالعات آزمایشگاهی در مورد اثرات فیزیولوژیک ناشی از گزش این کنه در حیوانات آزمایشگاهی منتشر نشده است و تحقیقات انجام گرفته اغلب بر روی مواردی از انسان هاست که به شکل اتفاقی توسط این کنه مورد حمله قرار گرفته اند و علائم بالینی که بشتر واکنش های ازدیاد حساسیت هست را نشان داده اند. تبدیل ارزشهای حاکم بر جامعه به ارزشهای دینی در دوران پس از انقلاب، سبب شد حکومت به سفارشهای اسلامی دربارة سفر و اهمیت زیارت قبور امامان شیعی ترتیب اثر دهد و احادیث نبوی و علوی دربارة مرمّت مقابر امامان شیعی را ملاک سیاستگذاری خود در قبال اماکن مقدّس قرار دهد. در این تیمار در زمان زنده ماندن وزن موشها به وزن اولیه تقلیل نیافت و تا زمان مرگ تفاوت معنیداری با وزن اولیه خود را داشتند. اگرچه ایران میتواند از قدرت تضادسازی خود به گونهای تلافیجویانه برای به بنبست کشاندن منطقه بهره ببرد، اما، بالعکس ایران سعی نموده موقعیت خود را با شریکسازی کشورهای معتبر همسایه مانند عراق ارتقا دهد. !